Uns dies per Londres II

Pont de Westminster, el parlament i el Big Ben



Acabem de sortir de l'estació de metro de Leicester, per arribar a Chinatwon , i ens trobem amb un carrer ple de gent, super animat, i ple de Pubs. 




                     Entrem a Chinatown
                     Aquí tampoc hi falta gent, Londres està atapeit vagis on vagis.



Sortint d'aquí, i abans d'anar a l'hotel, vàrem trobar un restaurant italià, on vàrem sopar molt i molt bé. Un altre dia passat i ben aprofitat.

Hyde Park
És un dels majors parcs del centre de Londres, així com un dels vuit parcs reials de Londres, amb una longitud de més de dos quilòmetres i prop d'un quilòmetre d'amplada. És també un dels barris de Westminster a Londres.

Hyde Park
On la gent es pot relaxar perfectament, gràcies a les seves dimensions, i on si poden trobar diferents cultures, que vien totes elles a la ciutat. Aquí la mainada poden jugar a pilota o a el que vulguin tranquil·lament, l'espai es grand.




Font conmemorativa de la Princesa de Gales
Aquest memorial destaca com un anell de color clar en el paisatge verd que l'envolta. Està fet amb pedra de Cornualles. Trets específics creen efectes diferents en l'aigua "llacs cascada" "xiulets" "petits salts d'aigua " "rock and roll", tot per reflectir varies de les qualitats de la vida de la princesa.


Especialment els petits, hi gaudeixen molt, al mateix temps que es refresquen.

Llac Serpentine





Comentaris

  1. Las mayores también nos refrescamos los pies... Jiji... La fuente es preciosa y los patos, gansos y cisnes son verdaderos personajes!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies pels vostres comentaris !

Entrades populars d'aquest blog

Tardor a la Vall d'Aran

Aitona i la floració dels arbres

Recordant l'última nevada