Recordant l'última nevada

 L'última nevada a Capmany va ser el dia 7 de març de 2010, i els ametllers  ja estaven florits, no va durar ni un dia, va començar a la tarda i l'endemà, es va aixecar el día amb un bon sol, però ens va deixar un bon gruix de neu. 

Ens acaba de passar la tempesta "Filomena" que per aquí les nostres contrades, només ens ha deixat vent, onatge, i molt fred, però,  ni una gota de neu. La muntanya de Requesens, Sant Pere de Roda i també l'Albera, sí, que han quedat blanques.

De totes maneres, tot just, hem  encetat  l'hivern i no sabem el que ens espera . Aquesta vegada hem estat de sort pero no ens podem confiar. Tots hem vist per la tele, com la tempesta " Filomena " ha portat i està portant molts problemes a la resta de Catalunya i a l'interior de la Península Ibèrica.










 
L'endemà al mati





I com he dit abans, els ametllers estaven florits.

Veurem com serà el resta de l'hivern, de moment molt fred i segon han anunciat avui, està a punt d'arribar aire siberià i vés a saber que més....

Comentaris

  1. Hola Teresa,
    Una entrada molt interessant. Especialment perquè m'agrada molt les fotografies en B/N que li donen un toc antic a unes imatges molt bucòliques i agradables de veure.
    M'agrada veure de tant en tant la neu però trobar-me amb els problemes que causa a les nostres contrades on no estem gens acostumats. Especialment si suposen un perill per a la mobilitat de persones i vehicles.
    Bon any!

    ResponElimina
  2. M’encanta aquesta entrada Mª Teresa, bonics records de l’última nevada a l’Alt Empordà. Gràcies per compartir aquestes fotografies.

    ResponElimina
  3. Moltes gracies Dani i Bon any !

    ResponElimina
  4. Gracies Pilar per sèr una fan tan incondicional al meu blog !

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies pels vostres comentaris !

Entrades populars d'aquest blog

Tardor a la Vall d'Aran

Aitona i la floració dels arbres